Esko Kiviranta peruutti ehdokkuutensa

0
Esko Kiviranta

Suomen Keskustan kansanedustaja Esko Kiviranta peruutti ehdokassuostumuksensa huhtikuun 2023 eduskuntavaaleihin.

– Halusin tehdä ilmoituksen hyvissä ajoin, sillä nyt on vielä kolme viikkoa aikaa asettaa uusi ehdokas sijaani. Haluan tarjota nuoremmille mahdollisuuden näyttää kyntensä, sanoo Kiviranta.

– Kiitän äänestäjiäni luottamuksesta. Olen saanut äänestäjiltäni mandaatin toimia Suomen eduskunnan jäsenenä yli 20 vuotta. Työssäni olen parhaan kykyni mukaan edistänyt niitä arvoja, jotka ovat äänestäjilleni ja minulle tärkeitä.

Esko Kiviranta sai neljän vuoden takaisissa eduskuntavaaleissa 3 815 ääntä, joilla saavutti Annika Saarikon jälkeen keskustan kahdesta Varsinais-Suomen paikasta toisen. Hän kävi paikasta vääntöä erityisesti somerolaisen Jani Kurvisen k anssa, johon ääniero oli lopulta alle 300 ääntä. Somerolta Kiviranta sai tuolloin 98 ääntä ja Kurvinen 1 738 ääntä.