Ilmoittautuminen kouluun alkoi

0

Ilmoittautuminen perusopetuksen ensimmäiselle luokalle sekä aamu- ja iltapäivätoimintaan alkoi Somerolla eilen.

Ensimmäiselle luokalle ilmoittaudutaan 22.2. mennessä. Ilmoittautua voi Wilmassa tai paperisella ilmoittautumislomakkeella, joita saa esiopetuksen ryhmistä, kaupungintalon neuvonnasta ja sivistystoimistosta.

Wilmassa on nähtävillä lapselle osoitettu lähikoulu. Vanhemmat voivat halutessaan anoa koulun vaihtoa toissijaiseen kouluun ilmoittamalla siitä ilmoittautumisen yhteydessä lisäksi täyttämällä erillisen paperisen anomuslomakkeen, joita saa sivistystoimistosta. Päätös tulee huhtikuussa.

Kouluilla koulupäivisin järjestettävään aamu- ja iltapäivätoimintaan voivat hakea 1.–2. vuosiluokan oppilaat. Toimintaan voivat hakea mukaan myös vuosiluokasta riippumatta ne, joilla on päätös erityisestä tuesta. Toimintaryhmät muodostetaan hakuajan loppuun mennessä saapuneiden hakemusten perusteella. Toiminta on maksullista. Aamu- ja iltapäivätoimintaan haetaan sähköisesti maaliskuun loppuun mennessä.

Kuljetusten myöntämisperusteet noudattavat voimassa olevia kuljetusperiaatteita, ja ne on luettavissa kaupungin internet-sivuilla. Koulukuljetukseen haetaan ensisijaisesti Wilman kautta tai sähköisesti huhtikuun loppuun mennessä.