Jani Kurviselle keskustan hopeinen ansiomerkki

0
Someron Keskustan puheenjohtaja Jaana Kyyrä (toinen oik.) ja Tero Pirttilä (oik.) luovuttivat ansiomerkin Jani Kurviselle (toinen vas.). Yhteiskuvaan saatiin myös eduskunnan puhemies Matti Vanhanen (vas.). Kuva Riitta Ryhtä

07Suomen Keskusta myönsi Jani Kurviselle puolueen hopeisen ansiomerkin suuriarvoisesta työstä keskusta-aatteen hyväksi. Kurvinen vastaanotti huomionosoituksen eduskuntatalossa 2.2.
Edellytyksenä merkin myöntämiselle on 20 vuoden ansiokas toiminta puolueen luottamus- tai muissa tehtävissä sekä vähintään 40 vuoden ikä.
Kurvinen on toiminut vuodesta 1997 alkaen useissa keskustaliikkeen luottamustehtävissä; Pitkäjärven paikallisosaston pitkäaikaisesta puheenjohtajuudesta puoluevaltuuston jäsenyyteen, sekä puoluehallituksen jäsenenä, Varsinais-Suomen piirihallituksen puheenjohtajana ja Someron Keskustan varapuheenjohtajana.
Kurvinen on kuulunut Someron kaupunginvaltuustoon vuodesta 1997 ja toiminut valtuuston puheenjohtajana vuodesta 2013. Hän on toiminut pitkään myös kaupunginhallituksessa.
Viime vuodesta alkaen Kurvinen on ollut Varsinais-Suomen hyvinvointialueen valtuuston ja hallituksen jäsen. Lisäksi hän on toiminut useissa luottamustoimissa muun muassa Varsinais-Suomen maakuntaliitossa, Autoliitossa ja Someron yrittäjissä.