Optiikka sulki ovensa Someron Liiketalossa – liiketoiminta myytiin

0
Ulla Hautamäki

Silmäasema Optiikka Oy on ostanut Someron Optiikka Oy:n liiketoiminnan Ulla Hautamäeltä ja Kari Niemiseltä. Kaupan myötä toiminta keskitetään nykyiseen Silmäaseman Someron myymälään, joka tarjoaa kattavat näkemisen ja silmäterveyden palvelut saman katon alta.
– Yrityskauppa tukee Silmäaseman kasvutavoitteita Varsinais-Suomessa. Jatkamme Someron Optiikan asiakkaiden korkealaatuista palvelua Silmäaseman lipun alla – tarjoten heille entistä laajemman tuote- ja palveluvalikoiman sekä monipuoliset näkemisen ja silmäterveyden palvelut, toteaa Silmäasema Optiikan toimitusjohtaja Jari-Pekka Kelhä.
Someron Optiikka on toiminut Hautamäen ja Niemisen omistuksessa 37 vuoden ajan, palvellen asiakkaita Somerolta ja sen ympäristöstä. Yrityskaupan jälkeen molemmat omistajat jäävät eläkkeelle.
– Olemme jo viime keväästä lähtien etsineet yritykselle jatkajaa ja luovutamme nyt liiketoiminnan hyvillä mielin suomalaiselle Silmäasemalle. Vaikka on luonnollisesti haikeata luopua liiketoiminnasta ja mahtavista somerolaisista asiakkaista, voimme luottaa siihen, että asiakkaittemme palvelu jatkuu joustavasti ja katkeamatta, Hautamäki toteaa.
– Meiltä Silmäasema Someron myymälästä asiakkaat saavat muun muassa laajemmat silmätutkimuspalvelut. Silmäterveyden palvelut ovat tärkeitä varsinkin ikäihmisille, sillä silmäsairauksien esiintyvyys kasvaa merkittävästi iän myötä. Myös helppo pääsy kaihi- ja linssileikkaukseen on monen arvostama palvelu, toteaa puolestaan myymäläpäällikkö Airi Turpeinen.
Myymälästä saa maksuttomasti optikon leikkauskartoituskäynnin, jonka perusteella asiakkaalle voidaan varata aika silmälääkärin esitutkimukseen. Leikkaukset hoidetaan päiväkirurgisesti Turussa ja Espoossa.
Ulla Hautamäki kiittää asiakkaita kuluneista vuosista.
– On ollut ilo tehdä kanssanne töitä täydellä sydämellä. Silmäasema jatkaa toimintaa asiantuntemuksella ja energisellä tekemisellä, ja myymälä löytyy tästä ihan läheltä samalta kadulta – välimatkaa on vain parin korttelin verran.
Someron Optiikan myymälä on jo sulkeutunut.