Teemana tuuri

0
Senioritanssijat esittivät Joiku-nimisen kappaleen.

Eläkeliiton Someron yhdistys juhli laskiaista tänä vuonna teemalla Hyvä tuuri, hyvä onni.

– Osataanko me nauttia kaverin tai naapurin hyvästä tuurista. Minä ainakin osaan, kunhan kaverille ei käy lian hyvä tuuri, nauratti puheenjohtaja Teuvo Jokinen yleisöä.

Ohjelmassa oli muun muassa senioritanssia, jota yhdistyksessä harrastetaan tiistaisin Nuppulinnassa Irja Näyskän ohjauksessa. Juhlassa esitettiin muun muassa Joiku -niminen tanssi sekä tunnelmia palmujen alta.

Musiikkia juhlaan toi lauluryhmä Elonhelmet Kari Niemisen johdolla.

Tuttuun tapaan sijaa annettiin myös huumorille.

– Nyt on kilpailun aika. Vuorossa on Tanssii tähteitten kanssa… anteeksi tähtien kanssa. Tuomareita on kolme. Ensimmäisenä tanssitaitteitten dosentti Upsalan yliopistosta, Aulis Sivuluisu. Toinen on erikoistunut lainsäädäntöön ja tanssitaitopykäliin, Varma Pykälä. Kolmas on Reima Ratto, 7 päivää -lehden vakituinen avustaja, joka on keskittynyt enemmänkin tanssikilpailujen jälkipeleihin, esitteli juontaja Leif Lagerroos, ennen kuin lavalle lehahti kellohameinen joukko tanssijoita pyörähtelemään.

Esityksen keskeytti kuitenkin monologillaan romanialainen poliisi, joka muistutti kovasti Merja Koivaaraa .

Hernekeiton ja laskiaispullakahvien jälkeen juhla päätettiin tanssiin.