Härkä Darts kohenteli asemiaan

0
Jari Takala (vas.) ja Juha Merivirta heittivät Härkä Dartsille arvokkaita voittopisteitä Espoossa.

Teksti Juha Laakso, kuvat Kari Eerikäinen

Darts-tikanheiton SM-liigan kakkosdivisioonassa kilpaileva lajin somerolainen erikoisseura Härkä Darts pelasi kauden toiseksi viimeisen sarjaturnauksensa espoolaisen DC Tornadon kotikentällä.
Tuttuun tapaan joukkueet pelasivat päivän aikana kahdesti toisiaan vastaan ja Härkä Darts oli parempi molemmissa otteluissa.
Ensimmäisen kohtaamisen kahdeksan peliä päättyivät somerolaisvoittoisesti 5–3. Härkä -heittäjistä Timo Kuisma voitti molemmat pelinsä puhtaasti 3–0 ja Heikki Happonen otti voitot eräluvuin 3–1 ja 3–0.
Viidennen ja ottelun kokonaistuloksen kannalta ratkaisevan voiton vieraille nappasi Juha Merivirta lukemin 3–0.
Härkien neljäs lenkki, Jari Takala, sai heittosihdin kohdalleen jälkimmäisessä kamppailussa. Hän kukisti molemmat vastustajansa (3–2, 3–1), nostaen kauden voittosaldonsa kolmeen. Merivirralla oli kova jahti päällä samaan kausisaldoon, mutta se päättyi täpärään 2–3 tappioon.
Kuisma ja Happonen peittosivat toisessa ottelussa molemmat vastustajansa tylysti 3–0. Kuisma siis voitti Espoossa kaikki neljä peliään yhteiserin 12–0, eikä Happonen (12–1) jäänyt kokonaissuorituksellaan juurikaan huonommaksi.
Jälkimmäisessä kohtaamisessa Härkä Darts voitti DC Tornadon selkeästi 6–2.

Kuisma voittanut kahta vaille kaikki

Kuuden kierroksen tuplaotteluissa Härkä Darts on pelannut 24 peliä, joista Kuisma, Happonen ja Merivirta ovat olleet kaikissa mukana. Koko sarjan parhaisiin heittäjiin lukeutuvan Kuisman tilillä on 22 voittoa ja Happosella 19. Yhdellä kierroksella Takalaa tuurannut Eino Aalto sai myös saman tien voittotilinsä auki.
Espoon voitto-ottelut nostivat Härkä Dartsin kakkosdivisioonan lohkossa numero 13 neljännelle sijalle. Kahdestatoista ottelustaan somerolaiset ovat keränneet yksitoista sarjapistettä, jotka koostuvat kolmesta voitosta, viidestä tasapelistä ja neljästä tappiosta.
Myös puolentoista viikon kuluttua heitettävällä sarjan päätöskierroksella Härkä Darts suuntaa Espooseen, missä vastaan asettuu lohkon espoolaisjoukkueista tähän mennessä paremmin menestynyt Terävät.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän