Kiitollisuutta ja ihmettelyä

0
Varsinais-Suomesta valitaan 17 kansanedustajaa eduskuntaan. Kuva eduskunnan täysistunnosta helmikuussa 2023. Kuva: Hanne Salonen, eduskunta.

Se on selvä, että oman pitäjän kansanedustaja – olkoon originaali tahi mökkiläinen – hankkii niitä kuuluisia tienkunnostusmäärärahoja, ellei peräti uutta tien pätkää. Eikä näin ollen ole ollut turhimus. Vaan missä on se oma edustaja, joka lisää kunnan väkilukua? Tai keksii sen kultakaivoksen, joka muuttaa kaiken. Toivotaan ihmeitä ja mennään äänestysuurnille!

Kaikki peliin!

Kiitos Eija Komu, Mirja Honkanen ja Kimmo Hovila unohtumattomasta, komeasta Yrjö Jylhä esityksestä!

Yksi monien puolesta

Aikooko seurakunta istuttaa pensaita tai rakentaa aidan hautausmaan reunaan järven puolelle? Melkeinpä hautarauhaa rikotaan nyt.

Ihmettelee omainen

Sinulle: Kiitos huomaavaisuudesta. Olen täysin samaa mieltä. Eilenkin se äänekäs ralli jatkui yli kello 24. Muistaakseni kaupungin järjestyssäännöissäkin on mainittu työn äänistä kellonaikoineen. Toisekseen Hirveläntie on jo surkeassa kunnossa ilman noita raskaskuljetuksiakin. Helsingin- ja Salontie on mitoitettu ”raskaisiin” kuljetuksiin ja kaupunginjärjestyssääntö ei vaikuta siellä.

Se on päivällä turvallisempaakin

Someron Lions Ladyt ovat kiitollisia tapahtumassaan lahjoittaneille tahoille. Keräyssummalla saatiin kokoon merkittävä summa paikallisten nuorten hyväksi.

Ladyt