Naisia kutsutaan sijoitusiltaan

0
Tiina Pöhö saapuu Somerolle neuvomaan naisia sijoittamisasioissa.

Noin 30 vuotta sijoitustoiminta harjoittanut Tiina Pöhö saapuu Someron Yrittäjänaisten kutsumana maaliskuun 6. päivä Somerolle kertomaan sijoittamisesta. Tampereen Seudun Yrittäjänaiset ry:n sijoitusklubin puheenjohtajalla on 22 vuoden kokemus tilitoimistoyrittäjyydestä, ja hänellä on asiakkaina useita sijoitustoimintaa harjoittavia yrittäjiä, joiden kanssa sijoittamiseen liittyviä kysymyksiä on tullut pohdittua.
Pöhöllä on omakohtaista kokemusta sijoittamisesta sekä yksityishenkilönä että sijoitusyhtiön kautta. Noin puolet hänen sijoituksistaan on asunnoissa ja toinen puolikas hajautettuna osakkeisiin, sijoitusvakuutukseen, rahastoihin, talletuksiin ja liiketiloihin.
– Jos sijoittaminen kiinnostaa, mutta et oikein tiedä, miten lähteä liikkeelle, tule mukaan sijoitusiltaan, jossa käydään läpi sijoittamiseen liittyviä perusasioita. Esityksen jälkeen pystyt arvioimaan itseäsi sijoittajana ja tekemään omalle riskiprofiilillesi sopivia sijoituksia, lupaa Pöhö.
Illan aikana käydään läpi kunkin oman sijoittajaprofiilin tunnistaminen, oman riskinsietokyvyn sisäistäminen, allokaatio eli varallisuuden jakautuminen eri omaisuuslajeihin, kustannusten minimointi, yksittäisten sijoituskohteiden valitseminen omaisuuslajien sisällä sekä sijoitusten ajoittaminen.
OP Lounaismaan Someron konttorin kokoustiloissa pidettävässä tilaisuudessa ääneen pääsevät myös pankin yhteyshenkilöt Iiris Vartiainen sekä Henna Erkko.