Ohjelmaidea, varotus…

0

Kontio ja Parmas tekevät hyvää Valkeakoskelle. Löytyisikö Somerolta kirjoittajia ja ideoijia mukavan sarjan saamiseksi. Junailijoita toteuttamiseen varmaankin on? Lounaisen Suomen leppoisa, vireä ja kehittyvä kylä. Ihmiset löytävät toisiaan ja tahtovat olla ja rakentaa elämistä maaseudun keskellä, terveellisessä ja turvallisessa ympäristössä. Historiaa ja muistoja kyllä piisaa, näkymän laajuutta. Kartanonherraa ja karjakkoa, Hämeen hidasta ja vilkasta puhetta.

Ans kattoo

Ikäihmisille tyrkytetään: viemäriputken sukitus 22 000 euroa, ovi-/Ikkunaremontti 20 000, pistorasioiden tarkistus ilmainen, tuuletustarkastus 5000, kaivon renkaiden tarkastus 5000, välikaton hometarkastus… Mitä vielä? Vanhuksia yritetään viedä kuin pässiä narussa.

Ketun häntä kainalossa

Onhan se hyvä, että Somerolla ollaan huolissaan sote-palveluista omalla paikkakunnalla. Fakta vain on se, ettei Somero pysty niihin enää vaikuttamaan millään tavalla. Palvelut karkaavat, tosin sehän oli tiedossa, sitä vaan ei haluttu uskoa. Vähitellen kaikki tulee painottumaan Turkuun, pieni ihminen on enää pelinappula shakkilaudalla.

Kiitos keskustan

Mua kiinnostais tietää, kuinka monta lääkäriä nyt on töissä Someron terveyskeskuksessa ja minkä nimisiä he ovat. Entä mitä kaikkia erityislääkäreitä täällä käy kardiologin lisäksi?

Kyllä täällä hoitoa saa, kun soittaa ajanvaraukseen!

Miksi Someron keskustan lumenauraajat ajavat vehkeillään yhä kovemmalla vauhdilla? Lumi lentää vauhdilla päin aitoja ja oksat katkeavat. Kuka maksaa?

Kaupunki rumemmaksi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän