Komea kotivoitto

0
Maalin viimeistellyt Veikka Koski rientää Valtteri Nivalinnan ja Leevi Uutelan onniteltavaksi.

Teksti Juha Laakso, kuvat Kari Eerikäinen

Kuusi P14-ikäluokan salibandyjoukkuetta kokoontui Someron monitoimitaloon jatkamaan Länsirannikon alemman haastajasarjan jatkolohko B:n sarjapelejä. Turnausjärjestäjänä toimi SB Somero.
Kotijoukkue aloitti pelinsä Noormarkun Koittoa vastaan. Kyseessä oli alkusarja mukaan lukien joukkueiden tämän kauden kolmas kohtaaminen. Koitto oli voittanut edelliset keskinäiset koitokset, mutta tällä kertaa SB Somero otti tyylipuhtaan 6–2 (1–2, 1–0, 4–0) voiton.
Risto Kaurala löi maalionnistumisellaan kotivoitolle alkutahdit ja jatkossa maalikarkeloihin liittyivät Eemeli Nokka, Juuso Lehto, Veikka Koski sekä Niko Holm . Lenni Heikkilä venyi somerolaismaalilla 24 torjuntaan.

SB Naantali vielä vähän parempi

Päivän toisessa ottelussa SB lähti ottamaan mittaa lohkon kärkijoukkueesta, SB Naantali/Sinisestä. Joukkueiden edellisen yhteenoton naantalilaiset voittivat selkein 10–1 numeroin.
SB Naantali oli nytkin parempi, mutta kuten 6–2 (1–0, 3–1, 2–1) loppulukemista voi päätellä, pystyivät somerolaiset tarjoamaan jo tiukemman vastuksen. Valtteri Vartiainen avasi SB:n maalitilin ja Veikka Koski kavensi päätöserän alussa vieraiden etumatkan 2–4 tilanteeseen.
Jälkimmäisessä pelissä SB:n maalia vartioi Juuso Lehto , jolle torjuntoja kertyi yli kolmekymmentä. Koski ja Holm keräsivät päivän aikana kahden maalin ja yhden syöttöpisteen teholukemat ja kolme pinnaa kirjattiin myös Eemeli Nokan (1+2) tilastoihin.
Lehto sai maalin lisäksi tililleen syöttöpisteen ja syöttöpinnan ansaitsi myös Jimi Nokka . Kokonaisuudessaan hyviin peliesityksiin kotiyleisön edessä intoutuneessa somerolaisjoukkueessa pelasivat mainittujen lisäksi Valtteri Nivalinna, Niklas Pyykkö, Leevi Uutela ja Akseli Luhtala .
Kaudesta on tässä sarjassa pelaamatta vielä kaksi turnausta ja SB Somero on kuuden joukkueen lohkossa neljäntenä, edellään SB Naantalin ja Koiton lisäksi FBC Turku.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän