Vaalipaneeli huomenna!

0

Somero-lehden Vaalipaneeli on kirjaston parvella huomenna keskiviikkona. Yleisöllä on paikalle vapaa pääsy, ja tilaisuus alkaa kello 18.
Paneeli myös striimataan suorana lähetyksenä. Sitä pystyy katsomaan samalla kellonlyömällä Somero-lehden verkkosivuilta, josta löytyy juttu tilaisuudesta sekä sieltä linkkivalinta lähetykseen. Video paneelista on nähtävissä verkossa myös jälkikäteen.

Yleisön eteen saapuu peräti yhdeksän panelistia. He ovat: Reima Anolin (KD), Niklas Guseff (RKP), Kirsti Kurki (PS), Jani Kurvinen (Kesk.), Saku Nikkanen (SDP), Laura Riski (Liik.), Johannes Yrttiaho (Vas.), Anne-Mari Virolainen (Kok.) ja Sofia Virta (Vihr.).
Heistä Yrttiaho, Virolainen ja Virta ovat jo nykyisellään kansanedustajia.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän