Koroman kirjoitus oli asiaa. Ukrainan pakolaisten tilanne saattaa hyvinkin muistuttaa Karjalan evakkojen alkuaikoja. Ja kyllä, Somerolla on varmasti taitoa auttaa ihmisiä alkuun. Hyvin ovat evakot sijoittuneet tänne. Samaan tapaan vaan, yhdessä eteenpäin!
Näin on

Kovin kiireinen pakon sanelemana katuharjauskone liikkeellä pääsiäispyhänä, putsasi katupölyjä. Hieno ulkoilma, kaikki pölyyntyi; siellä ei voinut olla!
Ehtisi myöhemminkin tehdä

Hired Gun veti Böndessä sellasen keikan, että oksat pois. Toivottavasti saadaan tätä lisää kesällä!
Rock

On iso asia ja päätös ottaa uusi paikka kodikseen. Vaan samalla tavallahan sitä muutetaan työnkin tai puolison perässä ja kotiudutaan. Paljon auttaa, jos ympärillä on ymmärrystä ja auttamishalua, itsellä tahtoa hyväksyä uusi paikka.
Miksikäs ei Somerolla

Ääriajattelu on nyt muotia Suomessa. On selvä, että nyt sovinnolliset Keskustan ja Kurvisen ajatusmaailma ei menesty.
Vinoilu on muotia

Miten nuorisokin on niin piittaamatonta, ettei välitä luonnonsuojelusta eikä kulttuurista. Eikä vähävaraisista. Kun äänestävät persuja.
Pettynyt

Toimettomat ajantappajat voisi ohjata opiskelun kautta työelämään; nykyään on tarve saada ihmisiä avuksi. Laiskotteluun tottuneet voisivat kehittyä työntekoa arvostaviksi.
Idea

Hei Someron Sussexin kunnostajat; tilille varmaan mahtuisi vielä rahaa. Kannattaisiko laittaa tilinumero pikkuilmoituksen kera ja ehkä myös Facebook- ja Instagram-päivityksiin?
Kannattaja

Lumiralli senkun jatkuu yöllä. Eivätkö poliisit lue lehtiä ollenkaan, että voisivat toimia siten, mistä palkkansakin saavat.
Jo kolme herätystä

Jos paistopistetuote pääsee palamaan, eikö sitä voi heittää pois eikä laittaa myyntiin?
Kärähtäneet viinerit

Vanha sanonta sanoo Iisakin kirkosta; miltei voisimme jo verrata uuteen palvelutalo Tervaskantoon, jota on nyt vuosia pystytetty, muttei mitään konkreettista nähty. Vanhassa palvelutalossa asuvat vanhukset ja työskentelevät hoitajat, jotka joka päivä hengittävät sitä vaarallista sädesientä, jonka vuoksi osa alakerrasta on jo sulkutilassa. Kuinka kauan vielä viivytetään?
Tarttis jo tehdä jotain