Ideakilpailun kannalla!

0

Nyt oli hyviä ideoita ideoiden kehittämisestä. Ideakilpa käyntiin ja nopsaan! Kaupungin arvonimiä pitää tosiaan jakaa hyvien ratkaisujen keksijöille. Se vie eteenpäin eikä tarvitse katsoa taakse.

Pannaas tuulemaan

Ei auta kuin lyödä ovia säppiin, jos 2 miljoonan säästöt pitää saada kouluverkosta, kun toinen vaihtoehto on kunnallisveron tuntuva nostaminen. Sitä en minä ainakaan kannata.

Toimintaa

Miksi ei Someron riistanhoitoyhdistys puutu kauriiden syöttämiseen Helsingintien läheisyydessä entisen Palikaisten Oraksen läheisyydessä. Olin ajaa kaurispukin yli tänään, mutta se selvisi yli tien, mitä ei sen kaverit viime kaudella eivät ole. Monet 10-päisestä laumasta ovat jääneet autojen alle juuri siinä kohdassa. Metsästäjillä on paljon syöttöpaikkoja metsissä eikä lähellä valtateitä.

Metsästäjä

Meillä oli polkupyörät 50-luvulla, kun isä osti ne. Ei niitä kukaan lahjoittanut, mutta isä ja äiti tekivät töitä.

Liikuntaa ilman tukea

Haloo! Uimahalli sammuu vajaakäytöllä. Idea: ti, la, su aamupäivät saisivat olla ilmaisia kävijöille. Pian nähtäisiin, onko uimareita.

Lahjaksiko kaikki

Laittakaa ensiksi Seurahuoneen lähellä oleva infotaulu siistiksi ja kuntoon. Hyvä idea, että vaikka saataisiin muutakin kaupunkikuvaan kuin tyhjiä suuria likaisia ikkunoita. Kaupunkilaiset keksimään sekä syrjäkyläläiset mukaan. Näitä ideoita varmasti löytyy.

Yhdessä homma hoituu