Jonna Hostikka jatkaa kesän yli

0
Jonna Hostikka

Ympäristönsuojelusihteeri vs. Jonna Hostikka jatkaa työtään Somerolla kesän yli. Hän on ollut täällä viime vuoden toukokuusta viran haltija Sanna Vesan sijaisena.

Määräaikainen työsuhde oli päättymässä nyt vapun jälkeisen viikon päätyttyä 8. toukokuuta, jolloin Sanna Vesan oli tarkoitus palata viranhoitoon.

Vesan virkavapaus jatkuu kuitenkin 1. syyskuuta saakka. Koska kyseisen viransijaisuuden täyttäminen on ympäristönsuojelulle määrättyjen tehtävien hoitamiseksi todettu välttämättömäksi, on viranhoidon jatkuvuus pyrittävä varmistamaan. Ympäristönsuojelulautakunta päätti Hostikan jatkamisesta.

Insinööri Jonna Hostikalla on ammattikorkeakoulututkinto ympäristöteknologiasta. Ennen Someroa hän työskenteli Koski Tl:ssä ympäristönsuojelutarkastajana useamman kunnan alueella, palaten nyt syyskuussa jälleen omaan virkaansa.

– Olen päässyt näkemään kuntien toimintaa ympäristöntyössä laajemmin, mitä pidän tärkeänä asiana. Minulla on pelkkää positiivista sanottavaa täällä Somerolla olostani, hän kommentoi tyytyväisenä.