Kansanterveyden puolesta sketsein ja musiikin voimalla

0
Näyttelijät Timoi Munne ja Henry Räsänen tarttuvat huumorilla kansanterveyden kimppuun.

Pohjois-Karjala -projektin aloittamisesta on kulunut 50 vuotta. Rytäkällä ryhdyttiin puolustamaan suomalaisten terveyttä. Itä-Suomessa se tarkoitti sydän- ja verisuonitautien ehkäisemistä, terveen ruoan esiintuomista sekä rasvan ja suolan vähentämistä.

Lenkki – kansanterveyskarnevaali on riehakas elämäntaparevyy, joka kertoo maailman tunnetuimmasta kansanterveyshankkeesta, Pohjois-Karjala -projektista. Tämä karnevaali esitetään sunnuntaina 16.4. Someron Kiiruun talolla.

Näyttelijät Henry Räsänen ja Timoi Munne esittävät koskettavia elämäntarinoita sketsein ja musiikin voimalla. Mukana ovat muun muassa esityksen suojelijan kirjailija Heikki Turusen tekstit Olut sekä Luulotaudin kourissa. Koetaan paljon muutakin, kuten Timoi Munnen esittämä laulu Pekka Puskasta, ja kertomus siitä, millä opilla Räsänen aloitti liikunnan.

Juhani Joensuu on ohjannut esityksen.