Kysymys ja vastaus

0
Kuva SSS/Kirsi-Maarit Venetpalo

Kiitos kannattajalle. Someron Sussexin varsinainen rahankeruulupa on ”vanhentunut”. Eli varsinaista rahankeruuta ei voida enää suorittaa. Lahjoituksia tietysti saa edelleen antaa. Tässä tilinumero, jonne lahjoituket/avustukset voi laittaa: FI30 5434 0840 0002 64 Someron Palomieskerho. Tilillä on vielä paljon tilaa.

Etukäteen kiittäen, Juha ja Matti

Kyllä harmitti, kun uimahalli oli kiinni pyhinä. Miksi?

Minä ja muut

Vastaus edelliseen: Pääsiäinen sisältää paljon pyhäpäiviä, jolloin kaupungin toimipisteet ovat kiinni. Lauantai oli pääsiäisen päivistä ainut päivä, joka ei ollut pyhä. Tämän kuitenkin päätimme linjata myös suljetuksi päiväksi. Linjaus on yhtäläinen Salon uimahallin kanssa.

Mira Teräväinen, vapaa-aikapäällikkö

Niin vaan haukuttiin väärää puuta viime tekstareissa. Ilman mitään vastuuta. Sillä hiekanharjaajat ovat tehneet Somerolla suurenmoista työtä. On jäänyt kirjoittajalla näkemättä ne hirmuiset pölypilvet, joita Salossa viime viikollakin oli, kun ei oltu siellä vieläkään katuja harjattu. Koko kaupunki siellä harmaana pölystä.

Tarpeellinen toimi

Nyt tuli iso jytky Somerollakin. Hienoa nähdä, että somerolaistenkin silmät avautuvat, mitä on todellisuus ja mitä on keskusta. Nii i, mitä se on?

Hyvä heränneet