Mies pelastettiin kauhan puristuksista

1

Mieshenkilö jäi traktorin takakauhan alle puristuksiin Kaskistontiellä Somerolla tänään torstaina hieman ennen puoltapäivää. Apuun tarvittiin pelastuslaitosta.

Päivystävä palomestari Miikka Jylhä kertoo miehen olleen onnettomuuden sattuessa tekemässä puutöitä traktorin kanssa.

– Vanhempi mies oli ollut töissä yksin, ja sivullinen oli havainnut tapahtuneen. Pelastuslaitos kävi auttamassa miehen pois. Mies saatiin pois puristuksista ihan vaan traktoria käyttämällä ja nostamalla kauha ylös, Jylhä selvittää.

Puristuksiin oli jäänyt miehen yläraaja. Hänet saatiin ensihoitoon ja siitä edelleen jatkohoitoon sairaalaan. Vammojen asteesta Jylhällä ei ollut tietoa. Siitä, miten puristuksiin jääminen oli tapahtunut, ei myöskään ole tietoa.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 11.18.

1 KOMMENTTI

  1. Minulla on ollut vuoden verran tuo 112 sovellus puhelimessa, on kyllä tosi hieno ja tarpeellinen juttu, kun oikein hätääntyy, ei tarvitse muuta kuin näppäillä 112 tietävät heti missä apua tarvitaan, ja mistä soittaa, niin apu on jo matkalla. On kokemusta ja kiitollinen siitä, meillä ei pelastunut vaikka kaikkensa tekivät.

Kommenttien lisääminen on estetty.