Pankaas tuulemaan!

0

Onnea Mikko! Mahtavaa, että sinut valittiin taas eduskuntaan!

Äänestäjä

No, kumpi saa kannatusta: vaalikaranteeni puoluepoliittisille kannanotoille etenkin vain yleisvaltakunnallisesta näkökulmasta vaalien alla vaiko ilmainen alusta?

Ammattimainen puolueiden haukkumatta jättäjä

Somero huutokauppaa Varastokontti Oy:n rakentaman lukion väistötilan SoLun. Somero myös vuokraa päiväkodin lisätarpeisiin väistötiloja. Eikö SoLu olisi ollut valmis siirrettäväksi ja muokattavaksi päiväkodin lisätilan tarpeeseen? Tietenkin se olisi pitänyt ensin purkaa ja koota uudelleen, mutta mitä järkeä on myydä solua kun kerran lisätila tarvetta on nyt ja oletettavasti tulevina vuosina, kun sota-alueelta on tulijoita.

Järjen jättiläiset

Oinasjärven koululla oli loistava kirpputoritapahtuma, kiitos myyjille. Meidän pieni kohta 2-vuotias Kristiina tykkäsi erityisen kovin. Ei meinannut malttaa millään kotiin lähteä. Ja erityiskiitos myyjälle, joka toi ostetun leluauton meille, kun tytär oli sen johonkin jättänyt tuotteita katsoessaan.

Ari, Minna, Kristiina & Aleksi

Multasormella on loistava idea: siirtolapuutarhakylä keskustan tuntumaan Kirkkojärven rannalle! Kunnallistekniikka kuntoon ja asukkaita tulee lähikaupungeista, ehkä pääkaupunkiseudun ruuhkistakin. Esakallion kivat jamit lähellä, kesäteattereita, Bönden mainio piha ruokineen, juomineen, Rantatuvan ihana terassi viihteineen. Ainakin kesäaikaan olisi Someron kylä vilkas ja villi! Kaupatkin tykkäisivät.

Pankaas tuulemaan!

Asumme kylmässä pohjolassa. Turha moittia kansalaisia ilmaston ja luonnon tuhosta.

Realisti