Roskaamisesta sun muusta

0

On tarkoitus kerätä roskapusseja, joita on tullut kerättyä omalta lenkkireitiltä, mutta kun katsoo tehtaiden ja teollisuusalueiden ympäristöön, ne ovat epäsiistejä monta kertaa. Esimerkiksi tuuli on levittänyt pakkausmateriaaleja. Eikö olisi reilua, että he siivoaisivat itse ympäristönsä. Pitäisi jopa velvoittaa.

Siisti ympäristö on kauniimpi

Pitäisikö järjestää ideakilpailu siitä, että kuka keksii parhaan idean lapsiperheiden ja ylipäätään uusien asukkaiden houkuttelemiseksi Somerolle? Jos hyviä ideoita tulisi, niin kaupunki voisi satsata niiden toteuttamiseen rahaa ennemminkin kuin esimerkiksi tv-sarjaan, jota ei esitetä missään. ja jos joku keksii oikein erinomaisen idean, hänet voisi palkita vaikka jollakin hienolla arvotittelillä. Pitkään aikaan kun ei ole valittu mitään Vuoden somerolaisia tai vastaavia.

Ideat esiin

Väkiluvun kasvu on tärkeä asia Somerolla eli porukkaa pitäisi saada pitäjään lisää. Muuten paikkakunta näivettyy ja hiljenee, kulkee kenties kohti lakkauttamista. Tosin sitä ennen saattaa tapahtua liittymistä, Saloon tai kenties Forssaan. Onko se sitten eri asia kuin hiljeneminen, jäänee nähtäväksi, mikäli hyvää kehitystä ei pian tapahdu.

Tarkalla on

Hei, voisiko olla, että nelilapsinen perhe Somerolle muuttaessaan saisi kaupungilta uudet polkupyörät? Liikuntaharrastusten tukeminen tuo uhraukset takaisin monin verroin, ja oliko se nyt 20 donaa.

Liikuntaa