Somero esille musavideossa

0
Kai Merilän luotsaama Hired Gun kuvasi maaliskuussa uuden musavideonsa sisäotokset Ravintola Böndessä. Kasarirokkia soittava bändi esiintyy Bönden avajaisissa pääsiäislauantaina 8.4. Musat alkaa soida noin 21-22 aikoihin.

Somerolaisen toimittajamuusikko Kai Merilän Hired Gun -bändi julkaisee 1. kesäkuuta uuden singlen. Kesäkuu!-niminen kappale on bändin ensimmäinen suomenkielinen tuotos. Bändi soittaa keikoillaan pääasiallisesti englanninkielisiä kasarirockin hittejä muiden muassa Bon Jovilta, Bruce Springsteeniltä, U2 :lta ja Billy Idolilta.
– Eräs suomalainen musiikkimaailman monialamies suostutteli meikäläistä tekemään suomirokkia. Yhtenä aurinkoisena päivänä tulikin hirveä kaipaus kesään ja tein sellaisen rokki-poppijollotuksen, jossa fiilistellään suomalaista kesää, Merilä kertoo.
Seuraavaksi hän otti yhteyttä somerolaislähtöiseen kaveriinsa Ilkka Kylmäniemeen, joka hallitsee tuhdit rokkisoundit ja siihen liittyvät soittimet.
– Ilkan kautta löytyi puolestaan euroviisuvoittaja Lordin ex-rumpali Sampsa Astala, jolla on oma studio. Hän on ihan velho äänityshommissa. Biisi muovautuikin sitten sen verran mielekkääksi, että mulle ehdotettiin myös musavideon tekoa kyseisestä biisistä.
Videotuotantoportaassa pähkäiltiin aluksi kuvauspaikaksi Helsinkiä.
– Tyrmäsin idean heti. Mulla oli jo alussa kirkas visio siitä, mitä musavideo pitäisi sisällään. Halusin siihen maalaisuutta ja somerolaista kesämaisemaa. Sisäotot videoon kuvattiin pari viikkoa sitten Ravintola Böndessä. Toukokuussa kuvataan vielä ulkona eri puolilla Someroa pari päivää.
Musavideon ohjaa Videotuotanto Oy:n Tomi Salakari.
Radioihin ja suoratoistopalveluihin Kesäkuu! lähtee 1. kesäkuuta. Samalla julkaistaan myös video muiden muassa YouTubessa.