Vanhusneuvostoon hyväksyttiin uusi yhdistys poistuneen tilalle

0
Tammenlehvän Lounais-Hämeen perinneyhdistyksen Someron perinnetoimikunta hyväksyttiin Someron vanhusneuvostoon. Kuvassa Someron veteraanikivi.

Kaupunginhallitus hyväksyi vanhusneuvostoon toiminnan lopettaneen Someron Sotaveteraanien tilalle Tammenlehvän Lounais-Hämeen perinneyhdistyksen Someron perinnetoimikunnan.

Someron Sotaveteraanit lopetti toimintansa vuodenvaihteessa. Sen puheenjohtaja Kalervo Niemelä on jatkanut Tammenlehvän Lounais-Hämeen perinneyhdistyksen Someron perinnetoimikunnan puheenjohtajana. Kaupunginhallitus hyväksyi Kalervo Niemelän jäseneksi vanhusneuvostoon ja hänen varajäsenensä Kimmo Hovilan.

Jäsenet ja varajäsenet vanhusneuvostossa toimikaudella 2021–2025 ovat Eläkeliiton Someron yhdistys Pertti Tamminen (varajäsen Sinikka Ojala), Someron Eläkkeensaajat Tellervo Suomalainen (Raija Eronen), Tammenlehvän Lounais-Hämeen perinneyhdistyksen Someron perinnetoimikunta Kalervo Niemelä (Kimmo Hovila), Someron vanhaintuki Anne Teräväinen, Sotainvalidien veljesliiton Someron osasto Heikki Kärri (Eija Aaltonen ), kaupunginhallituksen edustaja Riitta Lehtinen (Riina Lehtinen) ja perusturvalautakunnan edustaja 31.5.2023 saakka Mirja Rouhiainen (Kari Ahlbom).

Kaupunginhallitus täydentää päätöstä myöhemmin Someron Vanhaintuen varajäsenen osalta, kun yhdistykseltä on saatu esitys varajäsenestä.