Äitienpäiväviikonlopun jumalanpalvelukset toteutetaan totutuista tavoista poiketen

0
Vaeltavassa jumalanpalveluksessa kuljetaan kirkon ympäristöön sijoitetuilta pisteiltä toiselle.

Sunnuntaiaamuna 14.5. ei vietetä kummassakaan kirkossa jumalanpalvelusta. Someron kirkossa on sunnuntaina iltakirkko, jota on toteuttamassa 7.5. papiksi vihitty Benjamin Kasari , kanttori Olli Salomäenpää , kappalainen Lilli-Irmeli Hintsa ja suntio Esa Rasimus.
Somerniemen kirkon sisällä ei järjestetä jumalanpalvelusta, vaan kirkon pihapiirissä on koko viikonlopun ajan mahdollisuus osallistua vaeltavaan jumalanpalvelukseen.
– Perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltaan voit sinulle sopivana hetkeä mennä Somerniemen kirkolle ja vaeltaa omassa rauhassa läpi jumalanpalveluksen. Käyn rakentamassa reitin valmiiksi perjantaina puoliltapäivin, kertoo Lilli-Irmeli Hintsa.
Enkeliheijastimia ja laminoituja julisteita seuraten pääsee kokemaan jumalanpalveluksen avaran taivaan alla ja kirkon ympärillä. Jos ottaa mukaan kännykän, voi qr-koodien avulla kuulla kaikki jumalanpalveluksen tekstit ja virret, joita lukee ja laulaa Jussi Härme, Tuula Kyyrä, Carolina Tamsi, Hanna Nummila, Anja Kaase, Virpi Eloranta, Enni Mattila, Anneli Juote, Kirsi Härme, Olli Salomäenpää ja Lilli-Irmeli Hintsa.
Ensimmäinen opaste löytyy parkkipaikan reunalta läheltä Abraham Achreniuksen muistomerkkiä.