Kiitoksia ja moitteita

0

Kiitämme Someron Vahinkovarasto Oy:tä, Tiina ja Ari Hännistä Somero-lehden lahjoittamisesta. Samoin kiitämme Kalustetalo Virtanen Oy:ltä Ari Tuomosta sekä Kivipalvelu Rantanen Oy:ltä Mikko Rantasta, jotka lahjoittivat yksikkömme päiväsaliin uuden sohvan.

Mäntykodin henkilökunta ja asiakkaat

Joku kerta voisi esitellä kylän, josta nuorempi väki on vallan kaikkoamassa ja harvoissa taloissa sinnittelee muutama vanhus tai huonokuntoinen. Ihmiset saattavat silti sitkeästi pitää toisistaan huolta – ja tuollaisessa peräkylässä sillä on erikoisen suuri arvo.

Yksi ja kaksi

Ajan Salontietä arkisin päivittäin. Mitä ihmettä on tämä kivi-/savi-/asvalttiralli, kun edessä ajavien autojen kuormista tippuu sattumia. Naapurikuntalaisena ihmettelen, eikö Somerolla valvota tällaista lainkaan.

Kuormat kuntoon

Hei, viikonloppuna kadonnutta pyörääsi ja matkaeväitäsi voit tiedustella numerosta 0405674462. Tavarat ovat löytyneet Kirkonmäeltä.

Päivi

Löytynyt koru Suontien varrelta viime viikolla helatorstain aikoihin. Tiedustella voi tuntomerkkejä vastaan toimituksesta.

050 5130 375

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän