KSF sihtaili SoVoa tarkemmin

0
Silja Kuisma viiletti virkeästi mukana Voiman hyökkäyksissä.

Teksti Juha Laakso, kuva Kari Eerikäinen

Jalkapallon naisten Nelonen jatkui Joensuun pallokentällä Someron Voiman ja kemiönsaarelaisen KSF:n (Kimito Sportförening) kohtaamisella.

Ottelu sai somerolaisittain shokeeraavan startin, kun vieraiden ensimmäinen hyökkäys päättyi näyttävään maalilaukaukseen vajaan puolen minuutin pelin jälkeen. KSF voitti kohtaamisen lopulta maalein 5-1 (4-0).

KSF mursi avausjaksolla kotijoukkueen puolustuslinjaa tehokkaasti ja iski läpiajoistaan maaleja korkealla onnistumisprosentilla. Tauon jälkeen hallinta siirtyi entistä selvemmin SoVolle, joka ei kuitenkaan missään vaiheessa saanut tarkennettua maalisihtiään vieraiden tasolle.

Toisen jakson puolivälissä Seena Lahti lähetti vapaapotkun kaukaa KSF:n maalista ja vierasvahdin pienen haparoinnin myötä somerolaisjoukkuekin sai vihdoin maalitilinsä auki.

SoVo, KSF ja FC Halikko pelaavat poikkeuksellisen pikasarjan toisiaan vastaan Länsi-Suomen Nelosen A2-lohkossa. Viime perjantaina Halikko kukisti KSF:n Salossa 3-1 ja seuraavana päivänä ”saarelaiset” siis hakivat täyden pistepotin Somerolta. Heti perään, maanantai-iltana, SoVo on vuorostaan poikennut ottelemassa FC Halikon kotikentällä.

Pojat hakivat voiton Laitilasta


Voiman alle 17-vuotiaiden poikien joukkue otti kolmannen peräkkäisen voittonsa Länsi-Suomen alueen Kolmosessa, kun se kävi nujertamassa Laitilan Jyske YJ:n tämän kotikentällä maalein 3-0 (2-0).

Leevi Salo viimeisteli somerolaisille vapauttavan avausmaalin heti ottelun ensimmäisellä minuutilla. Vain noin kymmenen minuuttia myöhemmin Salo oli asialla toistamiseen ja vierasjoukkue irtautui kahden maalin karkumatkalle.

Lopullisen sinetin somerolaisvoitolle iski alkukauden toinen tehotykki, Akseli Hakamäki, kun toinen pelijakso oli puolivälissään. Sekä Salo että Hakamäki ovat paukutelleet alkukauden peleissä jo seitsemän osumaa.

Tulevana perjantaina Joensuun pallokentällä pelataan erittäin mielenkiintoinen Kolmosen A1-lohkon kärkipään kamppailu, johon kuuden peräkkäisen tappiottoman pelin putkessa liitävä SoVo saa vieraakseen sarjataulukossa edellään olevan turkulaisen FC Inter/4:n.