keskiviikko 6. 12. 2023

Onnea uudet ylioppilaat!

0

Someron lukiosta kukitetaan tänä keväänä 45 uutta ylioppilasta.

Ali-Yrkkö Akseli, Bryntsev Dmytro, Bytyqi Erton, Fonsell Rosa, Heikkonen Säde, Heinonen Melina, Heinäsmäki Iida, Hellsten Linda, Juselius Fanni, Kakko Lauri, Karttunen Santeri, Karvinen Siina, Kasurinen Jasper, Kaurala Joni, Kelosaari Lilja, Kopra Urho, Kotro Jenni, Kuula Onni, Laine Laura, Lehtinen Irene, Lehtinen Tytti, Lehtonen Netta, Leppä Juho, Mattila Nea, Maulammi Assi, Mettovaara Matilda, Mäenpää Jesper, Mäkinen Venla, Niilo Patric, Nikander Kaapo, Noki Maisa, Ojala Anna, Palander Silja, Pietiläinen Akusti, Rajala Emmi, Salminen Elli, Salminen Johan, Salminen Saana, Salonen Ellinoora, Sariola Lotta, Seitz Elissa, Tähtinen Emeliina, Vaittinen Eemil, Virkki Riikka, Älli Lauri

OHESSA muiden lukioiden kevään 2023 ylioppilaita

SALON LUKIO
Aaltonen Elmeri, Aaltonen Iida-Liina, Abi Abdallah Philippe, Ahlqvist Petra, Ailus Ilmo, Ajanki Alisa, Al Drubi Nuur, Alha Nelli, Arlin Silja, Arokivi Lotta, Barry Rebekka, Bergman Nella, Borenius Sanni, Egri Imola, Eijs Aarni, Elo Elli, Elo Iida, Elo Lotta, Granberg Huugo, Haapaniemi Christian, Hackman Sandra, Hajdini Agnesa, Hajdini Gresa, Harkko Vilma, Hartikainen Veeni, Hatakka Niilo, Hautala Maija, Havia Olli, Heidemann Robert, Heikkilä Matias, Heino Hilda, Heinonen Kari, Helin Kristian, Hellström Aino, Hilska Katariina, Huldén Kalle, Huttunen Emil, Huuskonen Siiri, Hänninen Menna, Härmälä Veera, Immonen Sani, Isosaari Ruska, Jauhiainen Feeliks, Jokimies Veera, Joutsila Joosua, Julin Heidi, Junnila Olli, Juntunen Tuukka, Jyräsalo Jere, Jääskeläinen Hannes, Kakko Ella, Kangassuo Jesse, Kankaanpää Ella, Kaskari Nicole, Katajakoski Tilda, Kaustinen Jere, Kedonperä Konsta, Kekkonen Amanda, Kemilä Tiina, Kiljunen Markus, Kivelä Hilma, Koivisto Jake, Koivula Ellimari, Koivunen Anni, Koivuniemi Amanda, Koivusipilä Muusa, Kokko Mona, Kokkonen Elias, Koppinen Nea, Korsimo Oona, Koskinen Peppiina, Kotavuopio Topi, Kotiniemi Jani, Kulta Kalle, Kurppa Kerttu, Laaksonen Henna, Lahtomaa Jesse, Lastunen Onni, Lehti Rami, Lehti Sanni, Lehtinen Laura, Lehtinen Susanna, Lehtonen Pinja, Lehtovaara Verneri, Lidkinas Aleksandr, Lindberg Tom, Lindfors Axel, Lintunen Roni, Loimusto Miska, Loiske Tuomas, Lokkila Josefina, Lotta Erik, Lounasmaa Kiia, Lukin Sanna, Luo Zhengyang, Luojus Aaro, Luotonen Jonna, Lupala Nanna, Luukkainen Ilmari, Maaniemi Nathalie, Mali Silja, Markula Ilona, Mattila Annimaija, Mattila Peppi, Merikukka Roni, Mernica Salma, Metsänoja Viivi, Mikkola Matias, Murtola Viivi, Määttänen Ella, Määttänen Mona, Niemelä Oskari, Nieminen Adalmina, Nieminen Viljami, Niinivaara Mimmi, Nikkanen Terhi, Nilsson Oliver, Nousiainen Masi, Ollila Milla, Paatero Veera, Pajala Urho, Palmroos Nea, Parikka Mikael, Pekkarinen Milja, Peltomaa Heli, Peltomäki Anni, Pirilä Paula, Pitkänen Oskari, Poutanen Jere, Pyykkö Anssi, Raassina Tuukka, Rahko Emma, Raita Anna-Sofia, Raita Patrik, Rantanen Marianne, Rehmonen Nette, Riikonen Mona, Riitamaa Sanni, Roiko Vili, Romu Alex, Ruohonen Samuli, Ruottinen Mira, Ruusunen Jenni, Rönnblad Tea, Saari Mikael, Saari Olivia, Sahakangas Niklas, Sahlstén Sanni, Said Omar Hamim, Sainio Lari, Salejärvi Merika, Sarenko Mirella, Saukkio Nella, Savela Emma-Kaisa, Savela Ville, Sheikh Blnd, Siekkinen Aatu, Silfergren Eerik, Sorrola Noora, Suoranta Mira, Syngelmä Jenna, Särestöniemi Meri, Särkiniemi Totti, Takala Lotta, Tallskog Axel, Tchevkoueva Eveliina, Tikkakoski Aino, Tinell Aada, Tohmola Suvi, Toikka Aaro, Toivonen Aleksi, Toivonen Jaakko, Tolonen Jasmin, Torvikoski Viivi, Tuikkanen Mea, Uggeldahl Juha, Vainio Emmi, Vainio Saara, Valjus Ada, Valkonen Laura, Varjonen Vanessa, Venhomaa Julia, Vihiniemi Wiljami, Vilén Elias, Viljamaa Odelia, Vill Johanna, Virtanen Aino, Virtanen Anna-Stiina, Öberg Melina
SALON LUKION AIKUISLINJA
Heikkinen Jaana, Helenius Nella (kaksoistutkinto), Helskyaho Niilo, Kartela Emma, Lampela Lea (kaksoistutkinto), Pussinen Pentti​

 

ELISENVAARAN LUKIO, Pöytyä
Ahola Senja, Arvola Anne-Mari, Isomäki Emmi, Jälkö Roosa, Kavén Roni, Kivikoski Emil, Korpi Mira, Kähkönen Mikael, Lahti Martti, Laiho Kaisa, Lampiola Juulia, Lehtonen Lilja, Marttila Katariina, Mägi Romet, Mäki Jesse, Peltola Sofia, Penttilä Pietari, Pulkka Nea, Puuska Aatu, Rautalin Santeri, Rautio Veera, Rouhiainen Pinja, Sahla Lauri, Sakko Iina, Salonen Saana, Sulin Tuomas, Vahlberg Julia, Vuori Akseli, Väätäinen Jesse ja Ääri Sanni.

 

KOSKEN LUKIO
Arajärvi Miro, Forsblom Daniel, Gullman Annika, Hakala Pinja, Hyvärinen Arttu, Juusti Harri, Järveläinen Aaro, Kallio Ada, Kantala Emelina, Korpiaho Erik, Koski Jennariina, Koskivainio Saimi, Lammi Juho, Lehtinen Simone, Matikainen Minttu, Mattila Klaara, Mäntylä Veeti, Nummela Matias, Nuutinen Riikka, Ojalehto Toivo, Riitamaa Siiri, Salin Paavo, Salmela Ossi, Salminen Ella, Salo Tiia-Maria, Salonen Niklas, Suomi Sanna, Turunen Iina, Uusitalo Aada, Uusitalo Lauri, Virtanen Sofia, Voitto Miisa, Välitalo Helmi, Väätäinen Sanni, Ylitalo Aarne ja Ylitalo Nella.

 

PERNIÖN LUKIO
Ahlqvist Annu, Alaranta Aaron, Heino Nea, Heinonen Henna, Hietaranta Albert, Himberg Dan, Hjerp Elias, Johansson Helmiina, Järvinen Pauliina, Kipinoinen Ilkka, Knaapinen Alina, Laakso Linnea, Laakso Olivia, Lammervo Laura, Luusalo Eino, Paavola Heidi, Poso Emmi, Rissanen Susanne, Salomaa Aliisa, Suvinen Saaramaria, Säilä Maria, Söderholm Iida, Vasenius Emma, Virolainen Roosa ​

 

PAIMION LUKIO
Aaltonen Reino, Ahlqvist Emili, Ahtola Onni, Haapala Jaana, Heikkinen Anna, Heltelä Konstantin, Kaivola Verneri, Kajander Einari, Kallio Niklas, Kallio Otto, Kirkkomäki Sara, Kiviranta Salla, Laaksonen Marianne, Laine Aapo, Laisila Venla, Lehtinen Jenna, Lempiäinen Onni, Lindstedt Minette, Loit Alisa, Louhi Henna, Melander Julia, Mäkilä Markus, Pusa Topias, Pöyhönen Peppi, Rantala Annika, Rouvali Jaakko, Sillanpää Sisu, Sirkiä Niklas, Sola Samuel, Tervomaa Aaro, Toivonen Ellen, Tuunainen Oskari, Valtamo Venla, Valtonen Vilma, Vesanen Sara, Virtanen Helga, Välimaa Saaga

 

SUOMEN KRISTILLINEN YHTEISKOULU, PIIKKIÖ
Haltsonen Emilia, Hautamäki Fanny, Heikka Stella, Helminen Lina, Henttinen Eerika, Hämäläinen Sara, Juudin Elias, Kantoluoto Veera, Kivimäki Marcos, Leppänen Akusti, Oinas Odelia, Oinas Olivia, Peltonen Eevi, Saarinen Venla, Soini Venla, Tesfazghi Jafet, Veijalainen Aake

 

UUDENKAUPUNGIN LUKIO
Aarnio Lari-Johannes, Aitta Venla, Appelblom Emil, Arvonen Akseli, Blomqvist Oliver, Bogomolec Samuel, Dahlberg Emmi, Gyldén Jasmin, Haaparanta Senni, Hakoniemi Ilona, Heikkinen Venla, Heino Viljami, Holvitie Jonatan, Holvitie Remi, Huhtanen Inka, Jaakkola Aino, Jussila Janette, Järvinen Juho, Kangasniemi Elias, Kari Meeri, Kettunen Emilia, Kilpinen Emma, Kirjasuo Miila, Kivinen Emma, Korpijärvi Iida, Laukkanen Antti-Jussi, Laukkanen Justus, Laurikkala Jalo, Lehtonen Nea, Lindfors Venla, Lindroth Erika, Lindroth Vilma, Maas Annika, Marttila Rasmus, Mihaylova Irini, Mäkinen Ruut, Nummi Matias, Nummi Veera, Numminen Aleksi, Nurmi Emilia, Nurminen Severi, Nuutila Inka, Paavola Elias, Palviainen Tero, Pietikäinen Masi, Pietilä Silja, Pohjalainen Iida, Rajala Juri, Saarikko Lauri, Saarinen Julia, Saarinen Lauri, Salminen Ronja, Salo Dani, Setälä Jasmin, Siivonen Iida, Soinu Saana, Sormunen Eetu, Ståhlberg Ellen, Suominen Petra, Suominen Pihla, Talvinen Kaisu, Toivonen Julia, Turkki Reetta, Usvala Aino, Uusikartano Aino, Uusikartano Juho, Uusitalo Neea, Varjo Ilona, Virtanen Nea, Virtanen Veera, Vuorinen Frans, Wahlbäck Essi, Wallenius Emilia, Ääritalo Anni

 

KIMITOÖNS GYMNASIUM
Alanne Arthon, Byman Julia, Diaz Andrea, Ekholm Alina, Enberg Eveliina, Engblom Samuel, Forss Moa, Granlund Julia, Grönholm Linus, Gustafsson Fanny, Heinonen Lucas, Henelius Aurora, Launokorpi Johanna, Laurén Ulrika, Lehtola Emma, Lindblom Josefin, Mäkelä Jenny, Nyholm Elin, Rosenberg Alva, Sjöstrand Emil, Wilson Lotta

 

LAITILAN LUKIO
Alanen Jonni, Alikleemola Veera, Antola Niklas, Askola Otava, Astila Vilma, Grönroos Carolina, Haapala Hilda, Halmela Benjamin, Heikola Meeri, Heikola Venla, Hyytiä Akseli, Iiskala Monika, Juuti Emma, Jäspi Aino, Kinnala Juho, Kuusisto Rebekka, Kylä-Heiko Helka, Lainio Nella, Lehtonen Katariina, Lukkala Justus, Lähteenmäki Akseli, Mattila Matilda, Mustonen Isabella, Mäki Essi, Mäkilä Max, Niela Aada, Pihala Roosa, Rantala Aino, Saari Anna, Saari Irina, Saarikoski Samuel, Sivonen Sanni, Sorosuo Josefiina, Sukari Santeri, Toivonen Veeti, Tähtinen Lea, Tähtinen Niklas, Uusitalo Emmi, Virtanen Juuso, Vuorio Antti, Ylenius Sampo