SB Somero päätti salibandykautensa iloisin mielin

0
Läheskään kaikki pelikauden aikana SB Someroa edustaneet pelaajat eivät ehtineet mukaan päätöshumuun, mutta komea joukko heitä oli siitä huolimatta koolla.

Teksti Juha Laakso

Salibandyseura SB Somero kokoontui runsaslukuisella joukolla kauden 2022–23 päättäjäisiinsä monitoimitaloon.
Seuran lähiaikoina väistyvä puheenjohtaja ja tämän tehtävän Jarkko Ihamäen kontolle jättävä Markku Kankare loi tapahtuman aluksi silmäyksen päättyneeseen salibandykauteen.
– Hyvillä mielin voimme tässä vaiheessa todeta, että seuramme voi oikein hyvin. Kausi vietiin lävitse yhdeksän joukkueen ja 175 pelaajan voimin. Se on tosi iso määrä ja toimintaan on saatu mukavasti uusia ihmisiä, monessa eri roolissa SB Someron eteen töitä paiskinut Kankare iloitsi.
Tilaisuuden ohjelmarunko oli ilahduttavan monipuolinen ja sen laatimiseen oli selvästikin käytetty sekä aikaa että ajatusta. Pelaajat nousivat eri vinkkeleistä etusijalle ja lajiin vihkiytymätönkin sai hyvän yleiskuvan somerolaisen salibandyseuran toiminnasta.
Ennen palkintojenjakoa Monarin kaukalossa pelattiin ystävyysottelu, jossa miesten edustusjoukkue kohtasi nuoret haastajansa, kelpo kauden Länsirannikon alueen haastajasarjassa pelanneen P16-ikäluokan joukkueen.
Ottelu päättyi sopuisasti 2–2 tasalukemiin ja sen jälkeen toisen osapuolen oli aika jättää jäähyväiset yhteisille peli- ja harjoitushetkille mukavan harrastuksen parissa. Pitkään koossa ollut, Marko Hätösen valmentama ja Sanni Ingerman-Laineen johtama alle 16-vuotiaiden joukkue näet pelasi kauden päättäjäisten yhteydessä viimeiset vaihtonsa yhdessä.

SB Someron palkittuja joukkueittain kaudella 2022–23

P9: Juuse Laaksonen ja Jimi Virolainen

P11: Eero Tapio ja Toni Korhonen

P13: Risto Kaurala ja Kosti Liski

P14: Niklas Pyykkö ja Valtteri Nivalinna

P16: Aapeli Laine, Joni Hätönen ja Ilmo Nokka

Miehet: Antti Pirttilä ja Aaro Kankare