Duo Lux etsii uusia musiikin esittämistapoja

0

Musiikkia kesäillassa pääsee kokemaan keskiviikkoiltana 5.7. Someron kirkossa, kun esiintymään saapuu Duo Lux . Nimensä mukaisesti duossa on kaksi soittajaa, Marja Nevankallio (konserttikantele) sekä Sandy Ahjo (huilu ja laulu).

Duo Lux on sanojensa mukaan aktiivinen, uusia musiikin esittämistapoja etsivä duo, joka on toiminut vuodesta 2016. Se soittaa monipuolisesti musiikkia eri aikakausilta, erityisesti uudempaa kamarimusiikkia ja kevyempää jazz-sävyistä tunnelmamusiikkia.

Duo kantaesittää myös mielellään nykysäveltäjien uusia teoksia ja rikkoo musiikillisia raja-aitoja, tavoitteenaan tuoda monipuolinen musiikkityylien kirjo lähelle kuulijoita. Konserteissa kuullaan konserttikanteleen, huilun, laulun ja nokkahuilujen helmeileviä sävelkudoksia, valoja, värejä ja lämpöä.