IskelmäTV nostaa Someron framille

0
Kaupungin viestintäasiantuntija Anuliina Frantti (vas.) pohdiskeli IskelmäTV:n toimittajan Marika Suurosen kanssa kuvauspaikkoja Somerolla.

Nettitelevisio IskelmäTV nostaa tänä kesänä näyttävästi esille Someron. Kuvaukset aloitettiin reilut pari viikkoa sitten ja niitä jatketaan ensi viikolla.
Marikan matkassa -sarja etsii Suomesta kaikenlaisia mielenkiintoisia kohteita, ihmisiä, paikkoja, harrastuksia, yrityksiä, tapahtumia ja ilmiöitä.
– Somerolla Marikan matkassa -ohjelman kuvaukset toteutetaan kaupungin ja IskelmäTV:n yhteistyönä ja ohjelma on osa Visit Someron kesän matkailumarkkinointia, kertoo viestintäasiantuntija Anuliina Frantti.
– Kolme jaksoa on jo purkissa , kertoo toimittaja Marika Suuronen.
Yksi Somerolta kuvattu osa kertoo Mäkilän traktorimuseosta ja toisessa on haastateltavana viihdetoimittaja Kai Merilä. Molemmat osat on jo katsottavissa iskelmätv.fi-sivustolla.
– Kävimme Kaitsun opastuksella kuvaamassa myös yhden jakson Badding-talolta ja sen voi katsoa kanavalta ensi lauantaina, kertoo Suuronen, joka on tuttu nimi Somero-lehden lukijoille, sillä hän oli lehdessä kesätoimittajana 2019.
Seuraavan kerran IskelmäTV:n kaksihenkinen kuvausryhmä saapuu Somerolle 13.–15.6.
– Marika tutustuu vierailullaan muutamiin Someron kesäkohteisiin ja muuhun palvelutarjontaan. Marikan haastateltavana nähdään muun muassa Somero-opas Arja Torkkomäki, kertoo Frantti.
IskelmäTV lähettää myös Lauantaitanssit -ohjelmaa eri tanssilavoilta.
– Someron kaupungin ja Vuoden tanssilavaksi 2022 valitun Ämyrin tanssilavan yhteistyönä IskelmäTV on kutsuttu tekemään lähetys Ämyrin tanssilavalta juhannuspäivänä 24. kesäkuuta, kertoo Frantti.
Ämyrillä kuvattava Juhannusspecial on erikoispitkä livelähetys, jota voi seurata nettisivulta iskelmatv.fi. Ämyrillä tanssitaan tuolloin Taikakuun ja Sinitaivaan tahtiin.
IskelmäTV on Media Finlandin vuonna 2017 perustama yritys, jonka kotipaikka on Vaasa. Se on sekä netti-TV että radioasema.8
Lähetetyt ohjelmat jäävät kanavan arkistoon vapaasti myöhemminkin katsottavaksi.