Istrefille jälleen liigapalkinto

0
Arber Istrefi

Teksti Juha Laakso

Tampereella järjestetyssä vuoden 2023 Futsal-gaalassa palkittiin päättyneen kauden aikana valtakunnallisissa pääsarjoissa ansioituneita futsalpelaajia ja taustavaikuttajia.
Someron Voima Futsalille lohkesi jo tutuksi tulleeseen tapaan yksi huomionosoitus, kun Arber Istrefi palkittiin miesten liigan runkosarjan pistepörssin voittajana.
SoVo Futsalin kapteeni on vastaanottanut saman palkinnon kaikkiaan kuudesti ja kerran hän on voittanut pistetilaston keskeytyneellä pelikaudella, eli epävirallisluonteisesti. Myös Gezim Voca on kerran palkittu pistepörssin voittaneena SoVon edustajana.
Miesten Futsal-Liigan tähtikentälliseen tulivat valituiksi FC Kemin maalivahti Rennan Cabral, saman seuran laita/-yleispelaaja Anass Nasser ja pohjapelaaja Sofiane Borite , mestariseura Kampuksen Dynamon laita/-yleispelaaja Italo Henrique sekä Golden Futsal Teamin hyökkääjä Eetu Kaikkola.