Lindström kisasi Iisalmessa

0
Mikke Lindström

Motocrossliigan kolmas osakilpailu ajettiin Iisalmessa, jonne MX65-luokan ennakkosuosikkina lähti somerolainen Mikke Lindström.
Ensimmäisessä erässä kilpakumppani Miska Laine ja Lindström kävivät tiukan voittotaistelun, joka ratkesi vasta viimeisellä kierroksella Laineen eduksi. Hän oli ruutulipulla vain 0,15 sekuntia ennen toiseksi ajanutta Lindströmiä. Aaron Koivula oli erän kolmas.
Toinen erä oli melkoisen vaiherikas. Parhaiten aloitti Taavi Arkonsuo , mutta menetti pian paikkansa Lindströmille. Lindström vei joukkoa pari kierrosta, kunnes kärkeen nousi Miska Laine ja ajoi jälleen erävoittoon. Lindström oli erän kakkonen. Yhteistuloksissa voiton otti Laine ja Lindström oli toinen.
Toisena kisapäivänä Mikke Lindström oli ensimmäisessä erässä kolmas, mutta toisessa erässä oli ongelmia.
– Mikke ajautui lähtömutkan kolarointiin ja sieltä oli pieni tekeminen päästä takaisin mopon selkään. Kierrosta jäljempänä muita, sijalta hännänhuippu, hän pääsi ruutulipulle sijalla 19, kertoo valmentajaisä Mikko Lindström.
Päivän totaali oli 11:s.
Viikonlopun aikana kilpakuskin isää jumppautti erätauoilla myös vaihdelaatikon rikkoutuminen, ja lisäksi hukkui takajarru ja katkesi pakoputki.
Yhteispisteissä Lindström on sarjassaan kakkosena.