Mitä grilliin kypsymään?

0
Riikka Gustafsson.

– Kyllä se taitaa olla perinteinen possupihvi, jonka maistuu parhaimmalta ja sinne grilliin laittaisin, pohtii Riikka Gustafsson, joka ei vielä tänä suvena ole grillailut.

– Kun on pienet lapset, niin grillailu on jäänyt vähemmälle. Heille maistuu makkara, josta on otettu kuoret pois. Lapset tykkäävät myös lihapullista. Juhannuksena grillataan ja tehdään erilaisia salaatteja, sanoo Gustafsson.

Maiju Pesonen.

– Kanavartaita tai sitten wokkia, jossa on paljon erilaisia kasviksia, toteaa Maiju Pesonen, joka on asunut 18 vuotta Espanjassa ja on nyt juhannuspäivään saakka Suomessa käymässä.

Sisko Pyykkö.

– Broilerin tuliset siivet. Niissä on valmis kastike. Annetaan olla grillissä parikymmentä minuuttia. Syödään sormin. Juotavaa pitää olla; ne ovat niin äkäisiä, maiskuttaa Sisko Pyykkö.

Justus Kare.

– Broileria ja välillä possua. Pidän makeasta, aasialaistyylisestä ruoasta, niin marinadiksi sopii sellainen, kertoo Justus Kare, joka ei ole korkannut vielä tämän kesän grillikautta.