Niko Puotsaari ajoi vahvan kisan Heinolan MM-endurossa

0
Niko Puotsaari lähtee seuraavaksi kisaamaan Ruotsiin.

Kytönen Motorsportin somerolaiskuski Niko Puotsaari ajoi vahvan viikonlopun MM-kilpailussa Heinolassa. Husqvarna-kuljettaja ajoi kaksipäiväisissä kisoissa uransa parhaat MM-sarjan sijoitukset ja pystyi näin ollen hyödyntämään niin sanotun kotiedun. Salolainen jatkaa MM-sarjassa Youth-luokassa sijalla 13.

– Ihan jees päivä. Ei tullut lippoja tänään ja oli sellaista perusvarmaa suorittamista. Endurotesti tuntui ihan hyvältä, mutta moni meni kovempaa siellä silti. Kuitenkin ihan hyvä viikonloppu, kun supertestillä viides ja molempina päivinä yhdeksäs Youth-luokassa, Niko Puotsaari kertoi.

Kytönen Motorspostilla ajavat myös Peetu Juupaluoma , joka jatkaa Suomen kisan jälkeen J1-luokan pisteissä seitsemäntenä ja Junior-luokassa sijalla 13 sekä Viivi Mäkinen , joka ajoi naisten luokassa uransa ensimmäinen MM-viikonlopun ollen molempina päivinä 13. nopein.

Seuraavaksi Kytönen Motorsportin tiimi matkaa Ruotsin MM-osakilpailuun.