Suvivirsikirkko järjestetään jälleen

0

Alakoululaiset, erityisesti alakoulunsa päättävät kuudesluokkalaiset, koulujen henkilökunta ja kotiväki, mutta myös ihan kaikki, jotka haluavat laulaa Suvivirren , kokoontuvat Someron kirkkoon perjantaina 2.6. Suvivirsikirkkoon.

Viime keväänä suvivirsikirkko järjestettiin ensimmäisen kerran tässä muodossaan iltakirkkona, jolloin myös kotiväki pääsee osallistumaan. Iltakirkossa esiintyy Kirkonmäen koulun kuoro , lisäksi on bändi ja koulujen oppilaita lukutehtävissä.

– Kevätkirkon tunnelma on aivan erityinen, sopivassa suhteessa haikeutta ja tulevaisuuden uskoa, kertoo Essi Torkkomäki-Ryhtä, joka striimaa tapahtuman niiden iloksi, jotka eivät paikan päälle ehdi.

– Kevätkirkon laulut ovat vuosien saatossa tulleet tutuiksi, ja perinteisin lauluin mennään nytkin unohtamatta Suvivirttä 571. Lisäksi laulamme kaikki yhdessä alakoulunsa päättäville kuudesluokkalaisille.

Vetovastuussa tänä keväänä on pastori Maria Kiviniemi , kanttorina Olli Salomäenpää ja suntiona Eveliina Puhakka .