Tanssien katse puihin

0

Kesäkulkurit vievät tutustumaan puihin tänään tiistaina puolilta päivin Kiiruun puistossa. Noin vartin mittainen esitys on suunnattu kaikenikäisille somerolaisille.
Läntinen tanssin aluekeskuksen Kesäkulkurit herkistävät aistinsa kuuntelemaan puiden puhetta ja luomaan yhteistä kieltä ihmisten ja puiden välille. Ihmisen keinoja kuunnella koivuja ja ymmärtää tammen viisauksia etsitään tanssien kontaktissa puihin ja puiden kohtaamiin tilanteisiin.
Lavatanssitunnelmassa pääsee myös Tanssimaan Taimien Kanssa. Työpajassa koetaan, millaista ihmisen olisi olla puu. Millaisia muotoja puiden kasvujen kaiut luovat ihmisen liikkeeseen? Miten ihmisen keho voi kasvaa neulasia tai valua pihkaa? Puuntaimien kanssa matkaa taittavat tanssitaiteilijat Emma Heinonen ja Ira Tuppurainen.