Valkolakit painettiin kutreille

0
Kevään 2023 Someron lukion ylioppilaat juhlassaan Kiiruun koulukeskuksessa.

Someron lukiosta sai valkolakin tänä keväänä 45 uutta ylioppilasta: Akseli Ali-Yrkkö, Dmytro Bryntsev, Erton Bytyqi, Rosa Fonsell, Säde Heikkonen, Melina Heinonen, Iida Heinäsmäki, Linda Hellsten, Fanni Juselius, Lauri Kakko, Santeri Karttunen, Siina Karvinen, Jasper Kasurinen, Joni Kaurala, Lilja Kelosaari, Urho Kopra, Jenni Kotro, Onni Kuula, Laura Laine, Irene Lehtinen, Tytti Lehtinen, Netta Lehtonen, Juho Leppä, Nea Mattila, Assi Maulammi, Matilda Mettovaara, Jesper Mäenpää, Venla Mäkinen, Patric Niilo, Kaapo Nikander, Maisa Noki, Anna Ojala, Silja Palander, Akusti Pietiläinen, Emmi Rajala, Elli Salminen, Johan Salminen, Saana Salminen, Ellinoora Salonen, Lotta Sariola, Elissa Seitz, Emeliina Tähtinen, Eemil Vaittinen, Riikka Virkki ja Lauri Älli.
Opiskelijat saivat kaikkiaan yhdeksän laudaturia ja 49 eximiaa, jotka jakautuivat useammalle kirjoittajalle.