Ylioppilaat tapasivat 60-vuotismerkeissä

0
Someron lukion entiset oppilaat kokoontuivat ylioppilaaksipääsynsä 60-vuotisjuhlatapaamiseen. Kuvassa: Olli Nuotio (vas.), Timo Kauppinen, Tauno (Matias) Roto, Matti Laitinen, Heljä Järvelä, Kaija Parko (Kuosa), Tuula Miekkavaara (Virta), Jouni Tamminen, Marja-Liisa Ruohonen (Hovila) ja Aarni Tenhosaari.

Lakkiaisten korvalla kokoontui joukko Someron lukion entisiä oppilaita 60-vuotisjuhlatapaamiseen.
Muistelu- ja kahvittelupaikaksi oli valittu Kahvila Olla, entinen Hämeenportti.
– Tämä paikka oli meille lukioaikaan tärkeä. Siihen aikaan käytiin täällä salaa tupakalla. Täältä pystyi peilin avulla näkemään, jos opettaja oli tulossa. Ja paikka oli niin täynnä savua, ettei siitä tarvinnut välittää, naurahtaa Olli Nuotio.
Noin kahdeksankymppisistä nykyisistä ja pois muuttaneista somerolaisista koostuva joukko tapaa porukalla pari-kolme kertaa vuodessa.