Kaupunginjohtaja Suikkanen tapasi porokaimansa

0
Ensimmäinen Somerolla syntynyt poronvasa on nimeltään Suikkanen.

Rajala Ranch sai uuden asukkaan, kun ensimmäinen Somerolla syntynyt poronvasa näki päivänvalon kesän alussa. Nyt Someron kaupunginjohtaja Sami Suikkanen kävi virallisella tervehdyskäynnillä tapaamassa kaupungin uutta eläinasukasta, joka sai nimekseen Suikkanen.
Rajala Ranch on Tiia Kaivolan ja Niko Rajalan ylläpitämä kotieläinpiha Hirsjärvellä Somerolla. Kotieläinpiha avattiin alkukesästä.
– Teemme mielellämme vierailuja uusiin somerolaisiin yrityksiin. Rajala Ranch on virkistävä ja poikkeuksellinen lisä muutenkin monipuoliseen somerolaiseen palvelutarjontaan. Pörröinen kaimani on oikein reippaan oloinen vasa ja jäämme kaikki innolla odottamaan hänen tulevia seikkailujaan, kertoo kaupunginjohtaja Suikkanen.
Ranchilla riittää tilaa yrityksen kehittämiseen. Mahdollisuuksia olisi esimerkiksi opetuskäyttöön sopivan luontopolun rakentamiseen. Jo keväästä alkaen Ranchilla on vieraillut koulu- ja päiväkotiryhmiä tutustumassa opastetusti eläimiin ja niiden hoitamiseen.

Rajala Ranchin yrittäjä Niko Rajala.
Kaupunginjohtaja Sami Suikkanen tuo tervehdyksen uuteen yritykseen.