Somero-lehti päätti kysyä Someron Kohtuullisen Hutikan Pyhän Veljeskunnan (K.H.P.V.) Ottopojilta kolme kesäistä kysymystä.
1) Mikä on mielestäsi paras kesäolot?
2) Miten se tarjoillaan?
3) Millaisessa seurassa se nautitaan?
Ari Tuomonen:
1) Olen kaikkiruokainen, mutta Sandels se kaikkein mieluisin on.
2) Ei kylmänä, eikä lämpimänä, sellaisena kellarinviileänä. Aromien pitää säilyä.
3) Seurana voivat olla vaikka saunan jälkeen hyvät ystävät. Toisaalta terassilla ja ravintolassa kaikki seura kelpaa. Ja voi oluen nauttia ihan yksinkin, sekin on mukavaa.

Tuomo Maavirta:
1) K.H.P.V.:llä Karjala tietenkin.
2) Se nautitaan lasista, viileänä, ei liian kylmänä.
3) Hyvässä seurassa, sellaista on esimerkiksi K.H.P.V.:n koko porukka.

Antti Kotti:
1) Kevyt brittiläistyyppinen ale, esimerkiksi Shepher Neame -panimon Master Brew tai Spitfire.
2) Sopivan viileänä, ei kylmänä, ja ehdottomasti olutlasista.
3) Oluthetki on parhaimmillaan kiireetön tuokio hyvien ystävien seurassa kepeän filosofisen keskustelun siivittämänä. Poliittiset aiheet jättäisin tänä kesänä pois kokonaan, niistä tulee olueen kuin olueen tarpeettoman kitkeriä sivumakuja.

Ahti Kukkonen:
1) Someron Panimon Chiliolut.
2) Jääkaappikylmänä.
3) Oman porukan parissa.

Mika Salminen:
1) Karhu.
2) Kylmänä lasista.
3) Hyvässä.