Miten tavoittaa henkilökuntaa?

0

Olimme aamulla 9.30–10 hautausmaalla ja etsimme henkilökuntaa, mutta ketään ei näkynyt.

Milloinkohan heitä näkisi?

Seurakuntapuutarhuri Jouko Mäkinen kertoo, että hautausmaalla on ihan normaalisti henkilökuntaa, joka tekee 8 tunnin työpäiviä aamuseitsemästä eteenpäin. Toki normaalit ruoka- ja kahvitunnit heilläkin on. Varsinainen päivystys on maanantaista perjantaihin kello 9–10, ja silloin seurakuntapuutarhuri istuu tietokoneen äärellä, jotta pystyy etsimään koneelta mahdollisesti tarvittavia tietoja. Henkilökunta työskentelee eri puolilla hautausmaata, joten mitään tiettyä pistettä ei ole, jossa he olisivat tavoitettavissa, mutta puhelinnumerot löytyvät seurakunnan nettisivuilta.

Toimitus

Kiitos Teemu iltatoritempauksesta. Kiva tapahtuma, mahtava pändi.

Uusintaa odotellessa

Pitäisköhän hankkii itelle sähköavusteinen kuntopyörä? Että pääsis helpommalla.

Ei hikee