Ohjelmaidea valmis – toteuttaja puuttuu

0
Katutanssit

Loimaalla Maatalousmuseo Sarka järjesti tosi kivan tapahtuman, jossa lapset saivat maalata heinäpaaleja. Paalit maaliin -tapahtuman hienoja maalattuja paaleja viedään ymmärtääkseni teiden varsille ihasteltavaksi. Olisikohan tästä mahdollisuutta ottaa koppia Somerollekin. Vaikka Katutanssien ohjelmaksi.

Vinkkaaja

Katutanssit tarjoaa paikan ja toivottaa lämpimästi tervetulleeksi mikäli joku taho innostuu maalausmahdollisuuden järjestämään. Toivomme yhteydenottoa tähän liittyen tämän viikon aikana.

Anne Laaksonen (Annen kukka ja koti) tai Heidi Mäkinen (Hegen Salonki)

Kohtasin enkelin Somerniemen torilla. Valkoisissa vaatteissa, lasta ohjasi. Sattui eteeni kahvijonoon. Myöhemmin kahvin juotuani pois kävellessäni tiemme kohtasivat. En ole ennen niin kaunista ja iloista hymyä nähnyt. Varmasti oli enkeli.

Maahinen

Kiitos Heidi Mäkiselle 18.7. olleesta kirjoituksesta ”Kesä – muistoja ja nautintoja”. Se oli elämänmyönteinen, iloinen ja nokkela hymyn lukijalleen synnyttäjä.

Pirkko 85 v.