Ruunala Games oli voittajille kevyttä kauraa

0

Ruunala Games tempaisi mukaan 8 joukkuetta, jotka ottivat mittaa toisistaan haasteellisissa ja kuntoa vaatineissa tehtävissä.
Esimerkiksi 15 minuutin ajan 4-henkisistä joukkueista oli koko ajan kaksi liikkeellä, joko esteradalla tai juoksemassa painava pallo sylissään.
Samalla kun hypittiin esteitä ja poukkoiltiin renkaissa tai ryömittiin riman alta piti myös suorittaa muistitehtävää.
Yksi laji on mönkkärin veto ja toinen kelkantyöntö. Painoja sai kyytiin ottaa niin paljon kuin halusi, ja pisteitä herui sen mukaan, mutta jos kelkka vähänkään tyssäsi, loppui suoritus siihen.
Kovatasoisessa kisassa osa joukkueista oli sonnustautunut kevyisiin urheiluasuihin, osa satsasi hauskaan pukeutumiseen. Esimerkiksi Asema 42:n Karvaiset Pelastajat oli sonnustautunut kuumaan keliin sopivasti päästä varpaisiin karvaisiin leijonapukuihin. Asema 42:n Brankkarit oli puolestaan vetäissyt ylleen jokseenkin painavilta näyttäneet palomieshousut ja Tuntemattomat tapit muistuttivat kovasti niitä tunnettuja Tele-sellaisia.
Kisassa voiton nappasi Team kevyttä kauraa, joskin vain pienellä marginaalilla. Joukkueessa kisasivat Jarno ja Minna Alitalo, Jarkko Nyström sekä Paula Pellinen.
Ruunala Games järjestettiin ensimmäistä kertaa. Sen takana oli Tanja ja Niklas Niskasen kuntoilualan yritys TNSport.
Yhteistyökumppaneina heillä olivat kuntosali Sisuboxi, Sporttikone, Huoltomestarit, Itse tehty by Katja, Vilart, Somersora, Hoidaitseäsi ja Someron Rengas.
– Halusimme tällä tapahtumalla saada myös huomiota Ruunalan alueelle. Täällä on todella monenlaisia yrityksiä, muistutti Tanja Niskanen.
Sen verran hyvin väkeä oli liikkeellä, että tämä tavoite toteutui.

Joukkueet

Asema 42:n Brankkarit

RahkisSaikkulin Agentit

Fantastic 5

Asema 42:n Karvaiset Pelastajat

Kaiken A ja O

Team kevyttä kauraa

Team Veke

Tuntemattomat tapit