Somerolaisratsukko kenttäratsastuksen SM-hopeajoukkueessa

0
Anna Niska ja Tropic Night (vas.), Terhi Toivonen ja Armani Boy sekä Mira Mahosenaho ja Lavilan Viljo saavuttivat SM-hopeaa.

Teksti Johanna Harmanen, kuvat Henna Kärri

Someron seudun hevosurheilijoiden Terhi Toivonen kilpaili ratsullaan Armani Boy Niinisalon Ratsastajien järjestämissä kenttäratsastuskilpailuissa kansallisella tasolla luokassa 1, RTV Medium Tour KE 100cm.
Luokka oli ratsukon ensimmäinen 100cm korkeudella käytävä kenttäratsastusluokka.
Kenttäratsastuksessa suoritetaan osakokeet kolmella eri osa-alueella: koulu-, rataeste- sekä maastoesteratsastuksessa. Ratsukko suoritti kaikki kolme osakoetta hyväksytysti ja oli lopputuloksissa 4./7.
Terhi Toivonen ja Armani Boy olivat myös mukana kenttäratsastuksen joukkue SM-kilpailuissa. Joukkueeseen kuuluivat heidän lisäkseen Anna Niska ja Tropic Night (Porvoon Mustang) sekä Mira Mahosenaho ja Lavilan Viljo (Ratsastusseura MT-Team). Joukkue suoriutui yhteistuloksissaan kisassa SM-hopealle.