SoVon naiset jatkavat tekonurmella

0
SoVon naisjoukkue (vihreä peliasu) aloittaa Nelosen syyskauden huomenna kotikentällään.

Teksti Juha Laakso, kuva Kari Eerikäinen

Someron Voiman naisten jalkapallojoukkue on palaamassa pitkän tauon jälkeen alueellisen Nelosen pistetaisteluihin. SoVo kohtaa huomisessa kotiottelussaan Kaarinan Poikien kakkosjoukkueen.
Alkuperäisen suunnitelman mukaan huominen ottelu oli määrä pelata urheilukentän uusitulla nurmella, mutta näillä näkymin somerolaisjoukkueet pelaavat ainakin vielä syyskauden alkukierrokset Joensuun pallokentän tekonurmella.
Edellisen sarjapelinsä SoVon naiset pelasivat yli puolitoista kuukautta sitten, kesäkuun 11. päivänä. Syyskaudella pelitahti tiivistyy, kun SoVolla jäljellä olevat yksitoista ottelua mahdutetaan runsaan kahden kuukauden jaksolle.
Kevätkauden seitsemästä pelistään SoVo raapi kasaan kaksi tasapelipistettä. Toinen niistä irtosi huomenna vastaan tulevan KaaPo/2:n kotikentällä pelatusta 3–3 tasapelistä. Se oli hieno venyminen, sillä KaaPo on seitsemän joukkueen muodostamassa Nelosen A2-lohkossa toisena ja somerolaiset tässä vaiheessa sijalla kuusi.
Pitkähköt kesätauot alkavat pikkuhiljaa olla ohitse Voiman muiltakin jalkapallojoukkueilta. P10-sarjan pojat turnaavat ensi keskiviikkona Loimaalla ja seuraavana viikonloppuna kentille palaavat useimpien muidenkin sarjojen joukkueet. Hienon kevätkauden P17-ikäluokan Kolmosessa pelannut SoVon joukkue aloittaa syyskauden pelinsä ensi viikon sunnuntain kotiottelulla Kaarinan Poikia vastaan.