Tuskin kannattaa…

0
Someron evankelisluterilaisesta. kirkosta on poistettu ortodokseille tarkoitettu hiljentymisen paikka.

Citypyöriä Somerolle? Viikon sisällä rikottu osa, loput järvenpohjassa. Näin ne rahat loppuu.

Huolestunut

Somerossa 7.7. kerrottiin, että ’’kaupunkipyörät ovat erinomainen jatke ja lisä muulle julkiselle liikenteelle’’. Mutta kun se muu julkinen liikenne täältä puuttuu. On myös vaikea kuvitella, miten fillarit vaikuttavat Someron älykkyys- tai kaupunkikuvaan. Toki pyöräily on kaikin puolin kannatettavaa ja hyödyllistä, mutta jokainen hankkikoon menopelinsä itse. Pyörien kustannukset tuskin kaupungin taloutta kaatavat, mutta luulisi valtuustolla olevan tärkeämpiäkin asioita pohdittavana.

A.-.R. Jaakkola

Kiitos Somero-lehden asiakaspalvelijalle 7.7. Saimme avun digilehteen kirjautumiseen.

Mummu ja Pappa

Someron evankelisluterilaisesta kirkosta on poistettu ortodokseille tarkoitettu hiljentymisen paikka.

Hämmästynyt