Veikka Sarénilla jälleen tasapainoinen EC-kisa

0
Veikka Sarén (kuva TS)

Teksti Aulis Tiensuu

Veikka Sarén kisasi kolmantena perättäisenä viikonloppuna triathlonin Euroopan Cupia, tällä kertaa Hollannin Holtenissa. Kilpailunsa sujui tasaisen varmasti, mutta oli tiukaakin tiukempi, sillä lajin kansainvälisellä huipulla vallitsee erittäin kova taso.
– Olin 71 lähtijän joukossa maalissa 28., mutta erot edelläni voittajaan saakka olivat hyvin pienet, raportoi Sarén.
Uinnin jälkeen Sarén oli 30, mutta ei aivan päässyt pyöräilyssä kärkiporukkaan vaan pienempään kakkosjoukkoon, joka ei saanut kärkeä kiinni. Vahvana juoksijana tunnettu Sarénin kuvasi viimeistä osuuttaan perustekemiseksi.
– Tämä kisa oli hyvä kruunu tälle tiukalle ETU-cupin kierrokselle, totesi Sarén erittäin tyytyväisenä.
– Treenit jatkuvat nyt heinäkuussa ja välillä kisaan heinäkuun puolivälissä SM-kisojen olympiamatkalla ja lopussa SM-supersprintillä.