Veikka Sarénille taas SM-kultaa, hyvä harjoitus EM-kisoihin

0

Teksti Aulis Tiensuu

Someron Esan Veikka Sarén otti kokoelmiinsa jälleen yhden triathlonin SM-kullan, kun hän lauantaina Turussa voitti M23-sarjan supersprinttikisan. Sarénin aika oli 300 metrin uinnin, 9,8 kilometrin pyöräilyn ja 2,5 kilometrin juoksut sisältäneessä kisassa 28.13. Noin puolen minuutin päässä maaliin tulivat SM-kisassa ulkopuolisena mukana ollut Viron Risto Holtsmeier ja SM-kakkonen Turun Urheiluliiton René Vuorio.

– Kisa oli pelkkä harjoitus minulle, kun ensi perjantaina on jo EM-kisojen semifinaali ja lauantaina mahdollinen finaali Turkin Balikesirissä, kommentoi Sarén SM-kisaa.

– Turun kisa oli hallittu ja helppo veto, eikä siinä ollutkaan tarkoitus kaikkea puristaa ulos. Kisa menikin kärjessä koko matkan, pyöräosuus toki porukassa, kertoi juoksuosuudella ratkaisevan eron kiskonut Sarén.

Veikka Sarén matkaa Turusta Turkkiin toiveikkaana.

– Jospa siellä olisi kevyt ja herkkä jalka!