Kiitos, kiitos Sadik. Tätä on niin odotettu. Eläköön Hämeenportti.
Jotain positiivista sentään

Kiitos ystävällisestä palvelusta ja kohtuuhintaisesta ruostevaurioiden korjauksesta Autosentterillä.
Mersumies

Kiitos teille Pihlajakylän hoitajat. Voin vain kuvitella miten paljon ylimääräistä työtä teitte antaessanne asukkaille mahdollisuuden osallistua Venetsialaisiin. Meidän vapaaehtoisten osaksi jäi sitten tapahtumasta nauttiminen. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa. Me laulettiin, tanssittiin, syötiin, juteltiin, tutustuttiin, ratkottiin piilokuvia voimisteltiin ja iloittiin. Lopuksi palauttelimme uudet ystävämme takaisin teidän hoiviinne. Kello oli varmasti paljon ennen kuin saitte kaikki kuntoon.
Kettukarkeista nuoruusmuistoja

Lääkäripula Somerolla. Ehkä lääkäripiireissä jo tiedetään sisäpiiritietona, että Someron terveyskeskus tullaan ajamaan monilta osin alas ja kukaan ei tänne enää hakeudu kuin pakosta.
Varha on huononnus?

Ihmettelen, eikö mopoilijoilla ole minkäänlaisia sääntöjä, kun ajelevat keskustassa. Ensin kaasutellaan takana, kun ajamme autolla. Sitten lähdetään ohittamaan, vaikka tulee auto vastaan. Ollaan kolme ajoneuvoa vierekkäin. Tosi vaarallista touhua. Näitä on meidänkin kohdalla tapahtunut useita.
Ihmettelijä

Lasi-, metalli- ja muovijätteen pitäisi olla ohjeen mukaan puhdasta, jotta kelpaa kierrätykseen. Moni ohje sanoo, että ne pitäisi huuhdella ennen kierrätykseen laittoa, mutta kun näissä on usein esimerkiksi rasvapitoista elintarviketta ja huuhtominen viemäriverkostoon ei ole suositeltavaa, sillä se kertyy vuorostaan putkistoihin ja viemäreihin tukkien ne pahimmassa tapauksessa. Joten mites tässä toimitaan?
Ristiriitaista

Onko siis näin, että on ihmisen syy, että susi on kesyyntynyt. Ja samaan aikaan koululaisia pitää kuskata susipelossa kouluihin. Susi on hyvä, mutta on ihminenkin.
Molemmat suojeluun