Aivan valtavan hyvä idea tuo iltatori. Se tekee Someron paljon elävämmän näköiseksi ja voi tuoda uutta elämää kaupunkiimme. Vierailijoille muodostuu positiivinen käsitys.
Tarpeellinen

Mennäänpä siis tyytyväisyys edellä, niin hyvää tulee. Ja jos ottaa niin sanotusti pattiin, niin jaetaan murheita. Kyllä se siitä!
Turkane

Onko totta, ettei Someron linja-autoasemalta löydy enää edes pyörätelinettä, johon saisi pyöränsä päivän ajaksi lukittua?
Polkupyöräilijä

Eikö laki enää velvoitakaan kitkemään hukkakauraa? Maakunnassa ajellessa pelloilla näkyy nimittäin useita valioyksilöitä. Kyllä isäntien ne ainakin luulisi huomaavan.
Sanktioita ei taida tulla

Kiva, että oli bileet; kiva, että oli hauskaa. Mutta opetelkaa kello ja käytöstapoja.Musiikin ei tarvitse soida niin kovaa, että ulkopuoliset saavat sanoista selvää. Suurin osa haluaisi nukkua yöllä.
Ei ole niin vaikeaa

Ollaanko nykypäivänä niin taipumattomia, ettei lapselle voi saada 1-2 ennalta sovittuna päivänä iltapäiväkerhoa ja muina päivinä kuljetusta? Nykyisellään tämä ei palvele lapsiperheitä parhaalla mahdollisella tavalla.
Osan työstä etänä tekevä vanhempi

Vai ei seniorit taas ole saaneet Somero-opistosta sitä sun tätä. Se on kuulkaa molemmin päin. Ei työssä käyväkään pääse päivätilaisuuksiin, vaikka tekisi mieli. Ei kaikkea voi saada kerralla. Eikä kukaan ikinä saa kaikkia rusinoita pullasta.
Näin on

Hukkakaura.