Kansalaisopiston ohjelma ilmestyi. Ei ollut senioreille mitään ikääntyvien yliopistoluentoa. Somerolla on paljon senioreja. 5–19-vuotiaille oli omia ohjelmia. Heille on muutenkin jo koululla ja seurakunnalla ohjelmia olemassa.
Amanda

Vastausta edelliseen: Ikääntyvien yliopiston luennot ovat Somero-opiston syksyn 2023 oppaan sivulla 19. Somerolla verkkoluentoja pääsee seuraamaan Kiiruun koulukeskuksen auditorion valkokankaalta. Luentoja on muun muassa tekoälystä, kivusta ja sen hoidosta, ihmisyydestä sekä musiikista elämän voimavarana. Lisäksi meillä on useita päiväkursseja, joiden osallistujista huomattava osa on senioreja.
Merja Sillanpää, Somero-opiston rehtori

Onko tämä ”ei kannata yrittää, ei tästä mitään tule” laajemminkin paikallista ajattelutapaa?
Yrittänyttä ei laiteta

Jätteiden lajittelu loppuu nyt minun osaltani, kaikki vaan sekajätteisiin. Uudet kierrätyslaatikot ilmestyivät kerros- ja rivitalojen pihoihin heinä-, elokuussa ja ne pursuavat jätteistä, kun kertaakaan ei ole vielä niitä tyhjennetty. Ihme hommaa.
Rivarin asukas

Miksi valitukset ovat tyytyväisyyttä tärkeämpiä? Miksi jos yksi valittaa, sen läpikäymiseen uhrataan valtavasti työtä ja voimavaroja. Samaan asiaan voi olla 1 000 tyytyväistä, mutta niitä ei tiedetä eikä selvitetä. Demokratiaan kuuluvat kuitenkin enemmistöpäätökset.
Someron jarrut

Löydetty avain avaimenperineen ST1-asemalta. Tuntomerkkejä vastaan voi tiedustella puhelinnumerosta 050 513 0375.
Somero-lehden toimitus