Tero Hovila SM-mitalisateessa

0
Tero Hovila saavutti kahden viime viikonlopun aikana seitsemän SM-kultaa: 4 henkilökohtaista ja kolme joukkueessa.

Tero Hovilan sihti on kohdallaan. Salon Seudun Ampujia edustava somerolainen voitti tukun SM-mitaleja ammuntakilpailuista perättäisinä viikonloppuina.

Edellisviikonloppuna Säkylässä kivääriammunnan asentokilvassa olivat vuorossa 3×20 laukausta ja 2×30 laukausta 50 metrin takaa. M50-sarjassa Tero Hovila otti mestaruuden hyvällä tuloksella 562. Sunnuntaina tuli makuulta toinen mestaruus tuloksella 611.9.

Y50-sarjan joukkuekilpailussa (makuulta) SaSAn joukkue vei mestaruuden tuloksella 1813.6. Joukkueessa ampuivat Tero Hovila sekä 60-sarjalaiset Markku Haklin ja Arto Lehtovirta. Lauantaina joukkue sijoittui neljänneksi tuloksella 1597. Lehtovirran tilalla triossa oli Eeva Kyrönlahti.

Hollolassa 300 m kiväärin SM-kilpailuissa Tero Hovilan sekä SaSA:n hyvä vire jatkui. Tero Hovila otti toisena perättäisenä viikonloppuna tuplamestaruudet, tällä kertaa lajeina olivat 300 m kiväärin makuu ja vapaakiväärin asentokilpailu.

M50-sarjassa makuulta mestaruus tuli tuloksella 393, joka oli Salon Seudun Ampujien uusi seuraennätys. Saman ikäluokan vapaakivärin 3×20 ls -kisassa mestaruus tuli tiukan kisan jälkeen. Lopulta viimeinen sarja ratkaisi mestaruuden Tero Hovilan hyväksi tuloksella 553.

300 m kiväärin joukkuekisassa Y50-sarjassa SaSAn joukkue otti mestaruuden tuloksella 1169. Joukkueessa ampuivat Tero Hovila, Markku Haklin ja Veikko Laine (Y70-sarjasta).

Vapaakiväärin 3×20 laukausta joukkuekisan mestaruuden vei niin ikään SaSA, joukkueella Tero Hovila, Markku Haklin ja Arto Lehtovirta. Vakiokiväärin makuukisassa SaSAn joukkue Markku Haklin, Veikko Laine ja Arto Lehtovirta sijoittui viidenneksi tuloksella 1056.